Ons aanbod

Maak jouw eigen dromen waar!

‘New Life Entertainment’ is een productiehuis dat zich richt op het brengen van: Theater, Muziektheater & Musicals in en rond de omgeving van Aalst. Door onze nauwe samenwerking met ‘MOVE’ zijn wij erkend in de regio en ver daarbuiten.
Download hier onze brochure!

Naast het produceren biedt de ‘New Life Academy’ een deeltijdse Theater- & Musicalopleiding aan voor kids, teens en adults vanaf 8 jaar! De enige echte Aalsterse Theater- & Musicalschool waar de lessen gegeven worden door professionele/gediplomeerde docenten.

Single: Durf Dromen – Hier binnenkort te bewonderen!

Nieuws

Productiehuis New Life Entertainment in samenwerking met Sportcentrum Schotte

Productiehuis New Life Entertainment in samenwerking met Sportcentrum Schotte

“Laat de hoop nooit varen, blijf geloven in jezelf & maak jouw eigen dromen waar!” Met deze lijfspreuk raapte Oprichter & Bezieler Tjorven Pletinckx-Swinnen al zijn moed bij elkaar om aan zijn; “New Life Entertainment” avontuur te beginnen een productiehuis dat zich richt op het brengen van Theater, Muziektheater & Musicals in en rond de omgeving van Aalst.

Cultuuractie Sound Of Silence

Cultuuractie Sound Of Silence

Iedereen binnen de cultuursector wordt het zwijgen opgelegd door de drastische maatregelen omtrent COVID-19. We krijgen het zwaar te verduren, het zijn immers voor elke sector moeilijke tijden.