Partners

Partners

Dancecenter MOVE

Sinds 1993 de enige echte dansschool voor jong en oud in Aalst en ver daarbuiten met 20 professionele leraars, 50 uur dansles per week en 4 dansstudio's. Move is ook de thuishaven van het professioneel dansgezelschap 'Move Dance Company - The Groovies' voor de artistieke omlijsting van events.

De lessen zullen doorgaan op zaterdagochtend in 'Dancecenter MOVE' - Wijngaardveld 6, 9300 Aalst

Atelier 2 by De Smedt Ben

'New Life Entertainment' werkt nauw samen met 'ATELIER 2' By De Smedt Ben. Een kostuumatelier dat fantastisch werk levert op de professionele arbeidsmarkt!

De kostuums voor onze voorstellingen worden allemaal door dit bedrijf op maat gemaakt. Zo beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende stijlen & tijdsperiodes.

Zo maakte Ben reeds voor verschillende theater- & musicalproducties kostuums. Ook verzorgde hij reeds enkele malen de kostumering van verschillende sinterklaas- & kerstparades in de Benelux.

CC De Werf

CC De Werf is het belangrijkste cultuurhuis van de stad Aalst. Het is centraal gelegen tussen de Molenstraat en de Onderwijsstraat, op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt en op 10 minuten van het station.

Het gebouw bevat een foyer/exporuimte en 10 publieke evenementenzalen. Onze voorstellingen gaan door in de kleine zaal met een capaciteit van 200 personen en in de schouwburg met een capaciteit van 599 personen!

Stad Aalst

Sponsors

Verfshop Gino

Toyota garage Everaert bvba

Prima Meubelen

Avika