Het TeamTjorven Pletinckx-Swinnen

Tjorven Pletinckx-Swinnen is de oprichter & bezieler van 'New Life Entertainment'. Hij heeft jarenlange ervaring in de culturele sector. Dit werd al van kinds af door vader Marc meegegeven.

Lees meer

Alexander P.E. Boone

Alexander P.E. Boone studeert momenteel Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Toen hij 11 jaar oud was raakte hij gebeten door het musicalvirus en sindsdien werkte hij aan zichzelf met maar één doel voor ogen: ooit op de planken staan in het professionele werkveld.

Lees meer

Ben De Smedt

Ben De Smedt is geen onbekende binnen de Theater- & Musicalwereld in het liefhebberscircuit. Van kinds af speelde hij toneel bij verschillende Aalsterse toneelverenigingen ('Jeugdtheater Prikkel', 'Theater Barbara', …). U kent hem misschien nog als Kapitein Haak uit 'Peter Pan'.

Lees meer

Jens De Clercq

Jens De Clercq studeerde musical aan de Kunsthumaniora te Brussel waar hij o.a. les kreeg van Ilse La Monaca en An Vanderstighelen. Daarna volgde hij de lerarenopleiding aan de Arteveldehogeschool om zich verder te verdiepen in muziek en, zijn tweede passie, geschiedenis. Aansluitend volgde hij verschillende privélessen en workshops om zich verder te bekwamen in zang (zowel klassiek als musical) en spel.

Lees meerSkrölan Pletinckx-Swinnen

Skrölan Pletinckx-Swinnen is al jarenlang gepassioneerd Theater- & Musicalliefhebber. Zo stond ze al op acht-jarige leeftijd op de planken bij Jeugdtheater 'Prikkel', 'Koninklijke toneelvereniging Nieuw Leven' en deed ze tijdens stages twee jaar ervaring op bij 'Musical On Stage'. Tijdens haar tienerjaren sleepte ze twee nominaties in de wacht, namelijk voor 'Aankomend talent' & 'Verdienstelijk aankomend talent' uitgereikt door 'Opendoek vzw' voor de rollen in “De lingerie van meneer Henri” en “De woonkamer” waar ze maar liefst vijf verschillende rollen vertolkte.

Lees meer

Guy Janssens

Guy Janssens, geboren en getogen in Aalst. Op zijn 12de begon hij mee te werken achter de schermen van het 'leraren-theater' om een jaar later zelf in de spotlight te gaan staan bij Cabaret 'Don Kroes en de Dolle mina’s'. Nog een jaar later sloot hij zich aan bij theatergezelschap 'Voor Taal en Vrijheid'. Het vuur was aangestoken.

Lees meer

Yune Paepe

Yune Paepe is afgestudeerd als regentaat Engels/Muzikale opvoeding en muziektheorie. In 21-22 vangt ze een master musicologie aan de KULeuven. Ze volgde klassieke zang bij o.a. Gary Jankowski en op dit moment bij Robert Crowe. Daarnaast naam ze deel aan verschillende masterclasses klassieke zang bij John Norris, Walewein Witten, Tom Allen, Stephanie Friede, e.a.

Lees meer

Milan Robberechts

Milan Robberechts begon op zijn 8 jaar piano te spelen aan de academie te Ninove. Zijn liefde voor muziek werd drie jaar later aangewakkerd toen hij les kreeg van jazzpianist David Thomaere. Hij besliste om aan de Kunsthumaniora te Brussel de studie jazz en lichte muziek te studeren. In zijn eindwerk ‘Crossing Bars’ bracht Milan een mengeling van jazz, pop, country en rockmuziek. Hij besteedde veel aandacht aan het decor en creëerde een gezellige cafésfeer. In 2018 behaalde hij zijn diploma jazz en lichte muziek. Na de humaniora zette hij zijn studie als poppianist verder aan het Conservatorium te Gent. Hier is hij zich volop aan het ontwikkelen als allround pianist.

Lees meerBram Van Oudenhove

Bram zit in hun tweede Master of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen - afstudeerrichting logopedie. Die studeerde woord aan de Academie voor muziek, woord en dans Ninove, waar die les kreeg van Stefaan Danhieux en Katrien Vande Perre. Daarnaast volgde Bram enkele jaren musical bij een erkende school. Die speelde mee in verschillende producties, waaronder Mamma Mia, Annie, Time Out, Daens, Footloose, Oliver, Pinokkio en Spring Awakening. Daarnaast was Bram ook te zien als scare actor in Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Nocturnes. Daarnaast speelde die mee in Spring Awakening (vzw Karthago) in Gent. Vervolgens is die een danser in hart en nieren. Zo gaf Bram al les in verschillende dansscholen (Emotion, Jopada, B.O.S.S., PURE). Bram danste ook een jaar mee bij CompAni One van Anneke Ghysens. Momenteel volgt die zangles bij Kristina Van Duyse, pianolessen bij Geert Logghe en musicallessen bij Fabric Magic onder leiding van Marianne Carlier en geeft die moderne/hedendaagse dansles bij Vredon in Aalst. Bram is ten slotte een gecertificeerd Vocal Health First Aider (Verenigd Koninkrijk).

Lees meer

Xander Glavas

Xander Glavas, zaakvoerder van 'BEMOTIONS', zal binnen 'New Life Entertainment' de functie als productieleider/ -assistent op zich nemen.

Lees meer

Timothy Boeykens

Timothy Boeykens heeft al jaren ervaring in de culturele sector en was al betrokken bij talloze evenementen zoals o.a. concerten, festivals, musicals, theater- & dansvoorstellingen en nog zo veel meer!

Lees meer

Timothy McAllister

Timothy McAllister begon zijn studies in de muziek op relatief jonge leeftijd aan de Muziekacademie August de Boeck te Asse voor viool en altviool onder leiding van Els Van Hauwermeiren. Zijn passie voor muziek breidde alleen maar meer uit wanneer hij klassieke muziek ging studeren aan de Kunsthumaniora Brussel, waar hij onder leiding viel van Marc Claes als zijn docent en mentor. Daar studeerde hij af met hoogste onderscheiding en ging verder studeren aan het conservatorium van Antwerpen.

Lees meer

Félix Lodewick

Félix Lodewick is gepassioneerd door muziek en geluid.

Lees meer

Charlotte Ryckeboer

Charlotte Ryckeboer is een freelance fotograaf & videograaf

Lees meer

Mathew Lau

Mathew Lau is een gepassioneerde filmmaker die houdt van film en storytelling en een enorme passie heeft voor cinematografie. Zijn doel is om de ogen van de mensen die zijn video's bekijken te plagen en ze emotioneel te ontroeren.

Lees meer

Leslie Vermeulen

Leslie Vermeulen geeft sinds 1997 les in Dancecenter Move. Haar dansstijl is vooral gericht op dance, trance, nineties, … gecombineerd met de nodige techniciteit. Naast de danslessen geeft zij al jarenlang mee sturing en leiding aan Move Entertainment Dance Company. Zij is niet alleen coach en choreografe, maar leidt ook repetities en podium settings met een gedisciplineerde hand. Zij is de “master” kenner van het repertoire in huis.

Lees meer

Kimberly Bauwens

Kimberly Bauwens heeft een hart voor alles wat met dans en musical te maken heeft. Danst sinds 1997 (sinds haar drie jaar) in Move Dancecenter. In 2005 lid geworden van het dansgezelschap “The Little Groovies” met optredens zoals: Okapi Aalst, Clown Rocky, Mattel bedrijfsfeest…

Lees meer

Aureline D'Haese

Aureline D'Haese is een in België geboren danseres en dansdocent en studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Op zesjarige leeftijd volgde ze haar eerste danslessen in België.

Lees meer