Aanbod

Partners

Dancecenter MOVE

Sinds 1993 de enige echte dansschool voor jong en oud in Aalst en ver daarbuiten met 20 professionele leraars, 50 uur dansles per week en 4 dansstudio’s. Move is ook de thuishaven van het professioneel dansgezelschap ‘Move Dance Company – The Groovies’ voor de artistieke omlijsting van events.

De lessen zullen doorgaan op zaterdagochtend in ‘Dancecenter MOVE’ – Wijngaardveld 6, 9300 Aalst

MOVE Lounge Bar

Move Lounge Bar is de geschikte locatie als feestzaal, maar daarbuiten is het ook nog eens een gezellige Lounge Bar waar je kan genieten van een leuke tijd samen met vrienden en familie. Wij plannen met veel plezier samen met jullie het volgend feestje, dit door onze deskundige ervaring in de event sector. Move Lounge Bar biedt veel mogelijkheden zoals trouwfeesten, communiefeesten, recepties, verjaardagsfeesten, Sweet 16, … eindeloos veel mogelijkheden.

Een heerlijke cocktail, of liever wat tapas samen met een lekker biertje? Alles kan! Ontdek ons aanbod en geniet samen met ons van toffe avonden en evenementen in Move Lounge Bar./span>

Bemotions

Als je emoties kan creëren, geef je telkens weer vorm aan een nieuwe realiteit. Je schept ervaringen, bouwt herinneringen en versterkt zowel de innerlijke als de externe verbondenheid. En laat dat nu net de drijfveer van BEMOTIONS zijn om dag en nacht tot het uiterste te gaan. Making. Moving. Moments. Dat is dan ook de BEMOTIONS-belofte. Samen maken we momenten die raken, die bijblijven en zo beklijvend zijn dat ze gedeeld moeten worden. Wil u starten van een wit blad, een buitengewone droom of een duidelijk projectplan? BEMOTIONS maakt het mogelijk door een aanpak op maat van uw verwachting, in alle vertrouwen.

Atelier 2 by De Smedt Ben

‘New Life Entertainment’ werkt nauw samen met ‘ATELIER 2’ By De Smedt Ben. Een kostuumatelier dat fantastisch werk levert op de professionele arbeidsmarkt!

De kostuums voor onze voorstellingen worden allemaal door dit bedrijf op maat gemaakt. Zo beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende stijlen & tijdsperiodes.

Zo maakte Ben reeds voor verschillende theater- & musicalproducties kostuums. Ook verzorgde hij reeds enkele malen de kostumering van verschillende sinterklaas- & kerstparades in de Benelux.

CC De Werf

CC De Werf is het belangrijkste cultuurhuis van de stad Aalst. Het is centraal gelegen tussen de Molenstraat en de Onderwijsstraat, op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt en op 10 minuten van het station.

Het gebouw bevat een foyer/exporuimte en 10 publieke evenementenzalen. Onze voorstellingen gaan door in de kleine zaal met een capaciteit van 200 personen en in de schouwburg met een capaciteit van 599 personen!

Stad Aalst

Sponsors

Verfshop Gino

Avika

Prima Meubelen

Toyota garage Everaert bvba