Partners

Partners

Bemotions

Als je emoties kan creëren, geef je telkens weer vorm aan een nieuwe realiteit. Je schept ervaringen, bouwt herinneringen en versterkt zowel de innerlijke als de externe verbondenheid. En laat dat nu net de drijfveer van BEMOTIONS zijn om dag en nacht tot het uiterste te gaan.

Making. Moving. Moments. Dat is dan ook de BEMOTIONS-belofte. Samen maken we momenten die raken, die bijblijven en zo beklijvend zijn dat ze gedeeld moeten worden. Wil u starten van een wit blad, een buitengewone droom of een duidelijk projectplan? BEMOTIONS maakt het mogelijk door een aanpak op maat van uw verwachting, in alle vertrouwen.

Atelier 2 by De Smedt Ben

‘New Life Entertainment’ werkt nauw samen met ‘ATELIER 2’ By De Smedt Ben. Een kostuumatelier dat fantastisch werk levert op de professionele arbeidsmarkt! 

De kostuums voor onze voorstellingen worden allemaal door dit bedrijf op maat gemaakt. Zo beschikken we over 1800 kostuums van verschillende stijlen & tijdsperiodes. 

Zo maakte Ben reeds voor verschillende theater- & musicalproducties kostuums. Ook verzorgde hij reeds enkele malen de kostumering van verschillende sinterklaas- & kerstparades in de Benelux.

CC De Werf

CC De Werf is het belangrijkste cultuurhuis van de stad Aalst. Het is centraal gelegen tussen de Molenstraat en de Onderwijsstraat, op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt en op 10 minuten van het station.

Het gebouw bevat een foyer/exporuimte en 10 publieke evenementenzalen. Onze voorstellingen gaan door in de kleine zaal met een capaciteit van 200 personen en in de schouwburg met een capaciteit van 599 personen!

Stad Aalst – Aalst Sport

Dat theater & musical sportdisciplines zijn, dat wisten we al!Daarom werken wij vanaf nu samen met Stad Aalst, Aalst Sport en Sport AG.

Het Sportcomplex Schotte is een multifunctioneel en hypermodern sportcentrum, centraal gelegen en vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast is er ruime gratis parking voorzien voor al onze leden.

Sponsors

Verfshop Gino

Avika

Prima Meubelen