Hou je van zingen, dansen en acteren? En ben je nog op zoek naar een leerrijk maar bovenal supertof kamp in de zomervakantie?
Kies dan voor onze Musical Zomerkampen!

Op een week tijd maak je een ingekorte versie van een bekende musical. Je krijgt les van gediplomeerde professionals uit het vak, je leert samenwerken, je repeteert, studeert nummers in en oefent dansjes. Op het einde van de week is het jouw moment om te shinen! Dan laat je zien wat je hebt geleerd. De vakantiekampen zijn een unieke ervaring, en mogelijk je eerste stapjes in de showbizz.

Inbegrepen bij jouw inschrijving:

Verzekering!
Masterclasses!
Vijf dagen plezier!
Professionele begeleiding!
Eindshow + professionele captatie!

Thema Annie:

  • Wie: 8 tot 15 jaar 
  • Waar: Dancecenter MOVE – Wijngaardveld 6, 9300 Aalst. 
  • Wanneer: 1 – 5 augustus 
  • Tijden kamp: dagelijks van 9u00 – 17u00 
  • Eindshow voor familie en vrienden: Vrijdag 29 juli om 16u30. 

Thema Newsies:

  • Wie: 16 tot 26 jaar  
  • Waar: Dancecenter MOVE – Wijngaardveld 6, 9300 Aalst. 
  • Wanneer: 25 – 29 juli 
  • Tijden kamp: dagelijks van 9u00 – 17u00 
  • Eindshow voor familie en vrienden: Vrijdag 29 juli om 16u30.  

Hoe ziet mijn kampweek eruit?

Dag 1

Je meld je aan bij de balie tussen 8u45 en 9u. Je leert je kampgenoten kennen en de regisseur van de musical. Je leest voor de eerste keer het script door en geeft aan welke rol je graag wil spelen. De regisseur maakt meteen een rolverdeling op basis van je behoeftes. Je bekijkt dan ook wat fragmenten uit de originele musical. In de namiddag ontmoet je je zangcoach en ga je voor de eerste keer alle songs aanleren. Om 17u ben je klaar. Eenmaal thuis lees je het script nog eens door, herhaal je alle liedjes.

Dag 2

Tijd om de beentjes te strekken! De choreograaf laat je zweten dankzij de energieke passen op het vers ingestudeerde zangmateriaal. Neem dus zeker elke dag een energiek lunchpakket mee! Na de middag ga je verder met de rest van de songs. Na 17u herhaal je thuis de danspassen, probeer je al eens mee te zingen, en studeer je de nieuwe muziek.

Dag 3

Na een tweede sessie met de choreograaf zet de regisseur voor de eerste keer de scènes. Waar kom je op, wat is de betekenis achter een bepaalde zin, moet daar een handeling bij, hoe reageer je op een repliek van een ander personage, …  Dit zijn zaken die op dag 3 duidelijk worden. Je leert hoe je bepaalde notes moet noteren in je script zodat je de aanwijzingen niet vergeet. Je gaat naar huis met de opdracht om rekwisieten en kledij te zoeken, passend bij je personage en volgens afspraak met de regisseur. ‘s Avonds repeteer je thuis nog eens je tekst en verwerk je alle notes. Tegen de volgende dag ken je alle liedjes, scènes en passen uit je hoofd.

Dag 4

Op deze dag komt alles voorzichtig samen. Je herhaalt alle danspassen, je maakt overgangen van een scène naar een choreo, en op het einde van de ochtend staat het stuk in de grondverf. Na de middagpauze heb je een laatste sessie met de zangcoach en zet je de puntjes op de i, zoals ritme-afspraken, de algemene sound, en misschien wel een paar maten meerstemmigheid. Je oefent een paar songs met dans voor de eerste keer in kledij. Eens je thuis bent herhaal je zelfstandig het volledige stuk.

Dag 5

Om te zorgen dat je helemaal klaar bent voor het spannende toonmoment, ga je in de ochtend nog eens traag door de voorstelling met de choreograaf, zangcoach en de regisseur. De laatste afspraken worden gemaakt, de kledingwissels worden geoefend, de bewegingen worden op scherp gesteld. Na de middagpauze houden we een generale repetitie waarna je nog de laatste notes krijgt. Als je familie en vrienden aankomen om 16u heb je superveel zin om te tonen wat je afgelopen week allemaal geleerd hebt. Nu is het jouw tijd om te stralen! De eindshow vindt dan plaats om 16u30 in Dancecenter MOVE.